5 Nisan 2012 Perşembe

Güveçte Alabalık

Herkese merhaba,
işlerimin yoğunluğundan 2 gün ara verdiğim sayfama dün akşam yaptığım bu alabalıkla giriş yapayım dedim.
Yorgun geldiğim bir iş gününün sonunda oğlumun bir kaç gündür istediği bu alabalığı pişirdim.


Allahtan beni fazla oyalamıyan bir yemek oldu.Balıkçıdan temizledip  aldığım bu alabalığı tuzlayıp aralarına defne yaprağı koydum.Yanlarınada soğan ve domates ekleyip fırınra attım...))Pişmesine yakın   biber ve kaşar ekleyip 5 dakika kadar daha pişirdim.
Salatayla servis yapıp afiyetle yedik..


10 yorum:

  1. Nefis görünüyor, afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  2. alabalığa bayılırım birde güveçte olunca tadında yenmez:)
    ellerine sağlık nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum.Alabalığı.Güveçte daha farklı oluyor.

      Sil
  3. Ellerinize sağlık lezzetli bir görüntüsü var. Afiyetle.

    YanıtlaSil
  4. Çok nefis görünüyor. afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  5. nefis duruyor ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Hülya ve Birincisin güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. of of of.. bir karadeniz kızı olarak şuan ağzımın nasıl sulandığını içimin nasıl kıpır kıpır olduğunu bilemezsinizz :) ellerinize sağlık, trabzona gidince ilk işim balık yemek olcak..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli...